Vi udlejer stole og borde!

Nu er vi ikke kun en teltudlejning, nu er vi også en serviceudlejning!

Rigtig mange har i år fået borde og stole med som en ekstra service, da vi desværre ikke havde nogle selv. Det har vi nu! Vi har investeret i markeds bedste kvalitets stole og borde fra Zederkof.

Stol 1: 

Hvid plastik caféstol i elegant udformning og i rigtig god kvalitet. En superstærk stol på trods af sit spinkle udseende. Sidde komforten er i top. Stolen vejer kun 2.5 kg og kan tåle en person belastning på hele 160 kg.

Stolen egner sig til abefester hvor der ikke lejes gulv med, men kan selvfølgelig også benyttes på vores gulv.

Vi udlejer stolen for kun 9 kr. pr. stk.

Stol 2:

Banquet sort/grå i rigtig god kvalitet. Sædet er meget slidstærkt og med ekstra tyk pude, så alle sidder rigtig godt. Stolen vejer kun 4.8 kg.

Stolen udlejes kun til brug på hårdt terræn som gulv, teresser, haller osv.

Vi udlejer stolen for kun 16 kr. pr. stk.

Bordet:

Event bord til professionelt brug. Bordet er udført i 16 mm mørkbejdset og presset birkefinér, som på oversiden er belagt med vandafvisende polyurethan coating. Bordet er kantforstærket, og langs yderkanten løber en god solid gummikant, så man ikke kan komme til skade. Understellet er af kraftige pulverlakerede Ø25 mm stålrør med højdejusterbarben. Vores borde vejer fra 18 til 26 kg.

Bordet er stødresistent. Så skulle du ramme til det, vælter din drink ikke så let, som hvis du have lejet et plastikbord.

Vi udlejer bordet fra 40 kr. pr. stk. alt efter ønsket størrelse.

Mvh Gaardens Teltudlejning

Se hvad andre synes om Gaardens Teltudlejning

  • Skal du leje et partytelt hos os? Besøg vores TrustPilot og se hvad andre synes om vores Teltudlejning.