En tak til vores kunder i 2021

En lidt hård start med Covid-19 restriktioner, men alligevel et herligt år med en masse glade kunder 😊

De små arrangementer kom hurtigt fra start, dog med et udendørs forsamlingsforbud på 25 personer, men allerede i maj kom der drøn på igen, da Danmark åbnede op, og alt var nærmest ved det normale igen.

Året blev igen travlt, rigtig mange havde udsat deres arrangementer fra 2020 til 2021, hvilket vi godt kunne mærke grundet den store efterspørgsel på leje af telt mv., på rekordtid var vi nærmest fuld bookede i samtlige weekender, hvor er det dejligt, at så mange har lyst til at benytte sig af os, som deres professionelle teltudlejningspartner. En stor tak for jeres tillid, vi håber at I alle havde et fantastisk arrangement i vores altid rene, pæne og hvide partytelte.

Som planlagt fik vi investeret i de nye partytelte, der spænder over 9 meter, det har været en fornøjelse at leje teltene ud uge efter uge, det samme har været gældende for teltene som spænder over 6 meter.

Vi ser meget frem til 2022 som vi forventer bliver et helt normalt teltudlejnings år igen, helt uden covid-19 restriktioner.

Lej et telt