En tak til vores kunder i 2020

Et lille tilbage kig på året der fløj afsted

Nok det år vi har haft flest forhåndsbookinger med fra året før, og flest henvendelser i starten af det nye år, blev det mest særprægede år i teltudlejningens historie, på trods af det så ud til, at blive det bedste år nogensinde.

Covid-19 anmeldte sin ankomst i foråret, og trak en lang række af ekstra arbejde med sig uden nogen indkomst i en lang periode. Alle der havde booket et telt eller andet hos os, fik selvfølgelig flyttet deres bookinger uden omkostninger.

Investeringen af de store partytelte, som spænder over 9 meter, blev rykket til april 2021, for at sikre, at teltudlejningen stadig kunne være til i fremtiden uden problemer og mangel på midler.

I dette Covid-19 år har vi klaret os igennem uden de store problemer, trods de mange aflysninger af arrangementer, har der været mange kunder.

Vi siger tak til alle de positive kunder, vi har serviceret, trods de kedelige omstændigheder med regeringens restriktioner vedr. arrangementer. Det har været et sejt år at komme igennem, men vi er glade for, at vi er kommet godt igennem det sammen med alle jer herlige kunder.

Vi ser frem til endnu en god teltsæson i 2021, hvor vi igen har super mange forhåndsbookinger, og kunder at servicere fra start.

Se hvad andre synes om Gaardens Teltudlejning

  • Skal du leje et partytelt hos os? Besøg vores TrustPilot og se hvad andre synes om vores Teltudlejning.